Szeretettel üdvözlöm honlapomon!

Kellemes, kényelmes, otthonos, szép.

Az ember jól érzi magát benne.

Számomra ilyen a tökéletes élettér. Ez a néhány szó magában foglalja mindazt, melyre munkáim során törekszem.

Rendkívül izgalmas folyamat egy otthon, vagy egyéb belső élettér kialakítása. Mindig más, mindíg változó. Szerteágazó ismereteket igényel és sok-sok időt. Úgy érzem, ez a két legfontosabb dolog, ami arra indítja az embereket, hogy lakberendezőt hívjanak. Számomra megtisztelő ügyfeleim bizalma, és nagy öröm, hogy segítségükre lehetek!

Szeretek mindent átgondolni tervezéskor, hiszen megrendelőim azért hívnak, mert hosszú távú megoldásokat várnak, és különleges, egyedi hangulatú otthonokat. Távol állnak tőlem a klisék, általában megbízóim egyéniségéből, igényeiből indulok ki, valamint nagyon fontosnak tartom a berendezésre váró tér adottságait, elhelyezkedését, hangulatát.

Manapság terveimet többnyire számítógépes programmal készítem, de ha a munka azt kívánja meg, nagyon szívesen rajzolok. Fáradhatatlanul járom az üzleteket, keresem a megfelelő anyagokat, tárgyakat közös célunk érdekében, szakemberekkel egyeztetek, ha kell, falat dekorálok.

Fontos, hogy megbízóim még hosszú évek múltával is szeressék otthonukat, örüljenek az ott eltöltött időnek. Hiszem, hogy otthonunk hangulata és persze használhatósága nagymértékben befolyásolja mindennapi életünket!

Legutóbbi munkáim

Kis lakás kiadásraTeljes felújítás 40nm-en.

tovább...

Erdei idillApró gyöngyszem a Börzsönyben

tovább...

Hotel a belvárosbanEgy XIX. századi épület életre keltése

tovább...
Axmann Kati © 2012